• Giao lưu doanh nghiệp
    Giao lưu với doanh nghiệp Hội thi sáng tạo sản phẩm lần 3
  • Sản phẩm nghiên cứu đa dạng
    Sản phẩm thực phẩm ở Hội thi
  • Sinh viên
    Sinh viên tham gia Hội thi
  • Giới thiệu
    Viện Công nghệ Sinh học và Thực phẩm trực thuộc Trường Đại Học Công nghiệp Thành phố Hồ Chí Minh chuyên đào tạo các hệ Đại học, Cao đẳng, Trung cấp, Cao đẳng nghề, Trung cấp nghề và liên thông cho toàn quốc.
  • Hình tham quan thực tế
    Ngoài việc học tập trên giảng đường và thực tập tại các phòng thí nghiệm, sinh viên còn được tham gia vào các hoạt động ngoại khóa, đặc biệt là chương trình tham quan thực tế các nhà máy sản xuất phù hợp với lĩnh vực đào tạo.
  • Chương trình đào tạo
    Chương trình đào tạo của Viện luôn gắn kết với thực tế công việc ngoài xã hội.
  • FoodTech
    Khoa đào tạo các chuyên ngành:* Công nghệ thực phẩm * Công nghệ Sinh học * Dinh dưỡng và kỹ thuật nấu ăn
  • Giới thiệu
    Viện Công nghệ Sinh học và Thực phẩm trực thuộc Trường Đại Học Công nghiệp Thành phố Hồ Chí Minh chuyên đào tạo các hệ Đại học, Cao đẳng, trung cấp, cao đẳng nghề, trung cấp nghề và liên thông cho toàn quốc.
  • Hoạt động ngoại khóa
    Đoàn Viện luôn luôn là địa chỉ tin cậy của các sinh viên và đoàn viên của Viện.
  • Nghiên cứu khoa học
    Song song với học lý thuyết, các em sinh viên còn được tham gia vào công tác nghiên cứu khoa học cùng đội ngũ giảng viên dày dạn kinh nghiệm của Viện.
  • Trung tâm chuyển giao khoa học kỹ thuật ứng dụng
    Với đội ngũ giảng viên dày dạn kinh nghiệm cùng với sức trẻ trên một khối đoàn kết, trung tâm chuyển giao khoa học kỹ thuật ứng dụng luôn đáp ứng một số nhu cầu cấp thiết của doanh nghiệp.


SPISE2014: FROM SENSES TO QUALITY: What can sensory evaluation bring to quality control?

Ngày đăng: 23-08-2013
Đọc: 3456 lượt

We are pleased to announce The Fourth Summer Program in Sensory Evaluation "SPISE2014: FROM SENSES TO QUALITY: What can sensory evaluation bring to quality control?" which will be organized from July 25 to July 27, 2014 at the main campus of Ho Chi Minh-city University of Technology (HCMUT), Vietnam.

SPISE2014 will focus on how to integrate sensory evaluation into quality control. There is a widespread agreement in the food and beverage sector that competition in food markets relies upon developing new  products that can satisfy the different and specific needs of consumers or consumer segments. Ultimately, in order to survive, products need to meet consumers’ expectations. Therefore, it is very essential, when developing new products, to identify and to investigate the factors influencing product's sensory quality and consumers' hedonic liking. Using sensory evaluation in product development and quality assurance can help to reach this goal. As a consequence, the need for sound methodologies for sensory testing has increased in the past few years. This symposium will be a unique opportunity for delegates from academia and industry to exchange ideas on issues related to the symposium’s topics and to their research interests.

In addition, we would like to invite you to participate in a Workshop about The Role of Sensory Evaluation in Quality Control, which will be held on July 21-24, 2014. This workshop aims to provide participants with sensory and statistical tools for quality control. The instructors of this workshop are from universities in Vietnam, France, and The United States of America.

Please refer to the attached file and the website of the symposium at http://www.conferences.hcmut.edu.vn/spise2014/ for more detailed information about SPISE2014 Symposium and Workshop.

On behalf of the organizing committee

Dzung Hoang Nguyen and Dominique Valentin


  
 Hôm qua: 116 
|
 Hôm nay: 121